streda 24. novembra 2010

Myšlienky na šaty

Takže, čas na krátky módny post.





Kolekcia vzniknutá z tejto spolupráce bola predstavená dnes, tu hneď za rohom. A tak čo by som si ju neomrkla? Dostalo sa mi však informácie, že predaj je plánovaný špecifickým spôsobom hneď od skorého rána a keďže ja som príliš veľký lenivec a príliš malý milovník čakania, mrkla som do obchodu večer. A čo nevidím? Na ramienku visia moje vyvolené, posledný kus a moja veľkosť. No nekúp to!
No, nekúpila som, ale šaty to boli krásne, to im priznávam bez váhania, cítila som sa v nich priam rozprávkovo. Ľahučké, nadýchané, roztopašne hravé a zároveň romantické. Hmm, vedela by som si v nich veru predstaviť letné prechádzky popri Seine pri západne slnka, alebo nočné rande na Španielskych schodoch...

 
 

Bon Voyage, šaty parádne, prineste svojej novej majiteľke radosť a prežiarte jej deň.  
 
Ja sa idem venovať radšej praktickým otázkam života spojeným s módou, a to konkrétne výberu niečoho teplého. Veľmi teplého. Do čoho sa budem môcť zachumliť, omotať, stúliť a zohrievať sa. Táto novembrová sychravosť mi nerobí dobre na tele ani na duši.
Čo tak niečo takéto? Môj Polyvore set vyzerá naozaj véééľmi teplúčko... 

 

4 komentáre:

  1. Tieto boli dost extravagantne.. :) a drahe.. :) Zvlastne ze zostali, lebo ked som tam bola ja tak sa o tieto saty uplne hadali : "ja som si prva tieto saty rezervovala vo vyklade! Nie ja! " :)

    Skoda ze si si ich nekupila.. pristanu ti :)

    A k tomu setu vyzera velmi pekne, ale pochybujem ze by ti v tychto zacinajucich mrazoch stacil ten fruby sveter... :) to je tak na jesen.. teraz treba kupovat tensie svetre a hrube bundy... :) ale je krááásny! :)

    pekny post takze i am follow you now! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. joj, dakujem. Pre mna to bolo ako znamenie zhora, ked tam tak viseli a pozerali na mna, seriozne som nad nimi uvazovala, ale moj muz ma presvedcil, ze uz jedny podobne v skrini mam a aj tak ich nikam nenosim. Ach, ti muzi, kazdu radost pokazia :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tieto boli fakt prekrásne, len tá cena no..ak to ani nemáš kde vynosiť, tak si potom dobre spravila, že si vlastne ani nekúpila.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. foly - tak dúfam :) A vlastne by sa mi ani nezmestili do skrine, takže ďalší argument proti :)

    OdpovedaťOdstrániť