utorok 3. mája 2011

Boundless/ Part II. - Womanity

V prvom poste som pospomínala, čo všetko mám v móde rada a začala som aktuálnou udalosťou - príchodom nového zdroja sezónnych kúskov v štýle cheap&chic do Viedne, značky Forever21. A dokonca som vyhrala aj lístky na Grand Opening Bash! (fotky z akcie nájdete aj na FB). Tam som sa síce nakoniec neobjavila, ale čo by sa mi aktuálne hodilo do šatníka, to už objavené je. Mohli by to byť trebárs červené šortky a ľahká kvetinová blúzka k tomu.
Ale za pozornosť stoja nielen aktuálne hity, horúce trendy a sezónne vychytávky - svoje miesto má (v mojom šatníku určite) aj nadčasovosť a retro zároveň - a túto kombináciu dokonale spĺňajú klasické ženské šaty à la Jackie. Ženská silueta, pohodlná, nariasená sukňa presne po kolená, pevný vršok so zvýrazneným pásom, a jemné farby k tomu. Like it! Keby aj u nás boli vintage obchodíky, kde by sa takéto šaty dali kúpiť, a keby som potom tieto šaty mala kde skladovať, určite by som si urobila poriadnu zásobu a vynášala by som ich na sebe pri každej možnej príležitosti. Zatiaľ mám takéto šaty len dvoje, ale čo nie je, môže byť. A možno aj v takejto verzii :-)


PS: A preto sa pri nášteve Viedne pôjdem (minimálne) mrknúť aj k Lene Hoschek. Zatiaľ omrkávam aspoň jej online katalóg.  Ak náhodou viete, kde ešte sa takéto šaty dajú zohnať, podeľte sa o tip.

 
 
 
 
 

2 komentáre: