nedeľa 13. februára 2011

Loving me, loving you


Ona, on a valentínsky večer. Okrem iných príjemných a zaujímavých aktivít môže byť na programe napríklad aj dobrý film. Tipy? 

Valentínska klasika. Milé, zaláskované, plné pekných chlapíkov (pre ňu), aj báb (pre neho). A s happy-endom. Čo viac človeku na Valentína treba?


Toto je môj must-see tip. Panebože, ja viem, že je to totálne nereálne, že takíto muži neexistujú (spoiler: on bol zrejme posledný a už je po ňom), že je to len film - ale je to proste dokonalé. Gerard bol dokonalý!

Priznávam, opäť ma dostal najmä záver, neskutočný a krásny zároveň, ale celý film mal v sebe niečo, čo ma prinútilo nestláčať fast forward. Kašlite na to, že filmové spracovanie slávneho románu by vlastne mohlo mať v podtitule Ukážkový gýč, na Valentína sú gýče povolené!
 
Hm, uznávam, pri predchádzajúcom filme by najmä mužskému divákovi mohla hroziť akútna otrava cukrom, takže by bolo dobré do tipov zahrnúť aj nejaký refresh. Mám. Nech sa páči film, pri ktorom som sa v rámci kategórie rom-com pobavila hádam najviac!
 
Ale predsa len, je Valentín, ťažko stráviteľná romantika sa priam očakáva. A preto dávam do pozornosti film, na konci ktorého som normálne revala jak malá. Nešťastná láska ženy, ktorá tak zanietene písla zamilované príbehy, to bol osud Jane Austen. Mimochodom, James McAvoy, to je tiež dobrý dôvod.

No ale aký by to bol zoznam bez nejakého šarmantného Francúza, hm? Francúzom to s humorom veľmi nejde, oveľa lepší sú v takých tých točím-stále-dookola-a-stále-o-ničom témach (moje obľúbené), ale tento film sa celkom podaril.

A keď sme už pri tých Francúzoch, ukončíme to ďalšou klasikou. Môj favorit. Keď zrovna nie je poruke žiadny chlap, aby sa človek cítil zamilovane, to správne mesto (Paríž, Miláno, Barcelona, Amsterdam, whatever) to spraví.

A aké sú vaše tipy?

Príjemný filmový zážitok, krásny zamilovaný deň, a vlastne - čo len jeden deň, zaláskovaný celý život prajem!

3 komentáre:

  1. ach aj akosi vobec niesom na filmy a to by som mala byt :/ aj tebe prajem, ja som skor na papanicu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. podla mna Heartbreaker naj film minuleho roku! som vysla z kina neuveritelne vysmiata, nadsena. uplne ma ocaroval :))

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť