piatok 26. júna 2009

Knižka je už na svete


Pred pár dňami sa objavila na pulte. Krásna obálka, farby, ktoré ťahali oči a tajomná fotka. Vzala som ju do rúk a pocítila zvláštne chvenie - ako keď sa zamilujete na prvý pohľad.
Moja prvá kniha "Loviť alebo nebyť" je už na svete a ja sa z nej naozaj teším.
Dúfam, že sa vám bude páčiť.


Kniha obalom provokuje, a obsahom možno tiež. O hľadaní lásky a vzťahoch sa v nej píše jednoducho bez servítky. Fiktívny podtitul „Tridsiatka na krku a chlap nikde. Katastrofa?!“ naznačuje, že lásku hľadajú práve tridsiatničky, ktorým sa to doteraz akosi nepodarilo. Prečo? Je chyba v nich, alebo v celom tom "systéme" lovenia? Mnohé ženy sú nútené uloviť si rýchlo nejakého chlapa, lebo majú pocit, že zmeškajú aj ten posledný nákladný vlak, a aj preto, že im okolie dáva najavo - už nie si najmladšia, tak so sebou niečo rob, dokedy chceš ešte čakať?! Keď v tridsiatke nemáte chlapa, akoby ste boli postihnutá. Okolie vás núti do stretnutí naslepo, hľadajú vám akéhokoľvek mužského, stačí, aby vás chcel, matky pripomínajú biologické hodiny a otcovia sa už zmierili s tým, že majú z dcéry starú dievku. Je to proste šialenstvo.
Ale o čo šialenejšie, o to lepší námet na knihu - pri jej písaní som sa bavila, na mnohé veci sa proste nedá pozrieť inak ako s úsmevom a keď už je najhoršie, najlepšie je použiť humor :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára