pondelok 21. marca 2011

Wishlist

Čo sa oblečenia týka, nemám tzv. wishlist. Nie preto, že by som si nič neželala, taká skromná zase nie som - ale skôr preto, že už som poučená, ako je nemožné niečo zohnať, keď máte presnú predstavu a že najlepší je proste systém 'prísť - vidieť - kúpiť'. No na druhej strane, možno práve vďaka tomuto intuitívnemu a spontánnemu systému (aký pekný oxymoron), vznikla potreba iného wishlistu, resp. veci, po ktorej naozaj túžim. A tou je veľký, priestranný, komfortný, kapacitne dostatočný (a najlepšie flexibilný), prehľadný, vzdušný a ešte raz zopakujem slovo veľký, lebo práve o toto slovo ide, šatník. Vždy a znovu, keď otvorím skriňu, sa mi v hlave začnú rojiť utopistické predstavy, ako napríklad, aké by to bolo krásne, mať pre každú vec vlastný vešiak, mať veci pekne zavesené a oddelené tak, aby sa navzájom nedotýkali a tým pádom kadejako nekrkvali, mať skupinky sák, nohavíc, šiat, blúzok, veci usporiadané pekne podľa sezóny, materiálu, farby, a ako bonus mať všetko len v predných radoch, aby bolo každú vec vidieť hneď na prvý pohľad. Ach, to by bol raj...

A ako to máte so šatníkom vy? 


 

  


7 komentárov:

  1. Aaaaaaaach...to by bola krasa...

    Moj satnik je jedna velka "guča", kde sa vsetko dotyka a krci, nikdy tam nic nenajdes (o skupinkach ani chyru ani slychu) a keby si sa nahodou chcela inspirovat, tak musis tu gucu rozhadzat po celej izbe (sice sa inspirujes ale dost pravdepodobne prides vsade neskoro)
    :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja, prehnane puntičkárska persóna, som veľmi háklivá na neporiadok zvlášť v šatníku. Snažím sa aby bol stále krásne uprataný a vyluxovaný. :)
    A týmito šatníkmi si mi len urobila robotu na pondelkový večer - idem si vyupratovať celý šatník :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jááj, aj to raz bude! :) som na tom podobne, ako SeeMe, z dôvodu nedostatku úložného miesta v podnájme nikdy neviem nič nájsť, veci sa mi váľajú kade tade a niekedy aj strácam chuť sa ráno obliecť . .krásne sú tieto šatníky, začínam vyzualizovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. och, och och...velmi po tomto tuzim. a ked budem velka tak si urcite pri navrhu domu najdem miesto na toto..ale az ked budem velka :)
    ja mam ale rada poriadok v mojom satniku, nastasie kabelky zvlast opasky zvlast pancusky aj ponozky :D, na to mam vseliake krabicky a suflicky. No a z ostatnym je to horsie nemam rada poskladane veci ale inak to nejde.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. @SeeMe - veru, malý priestor, to môže skončiť jedine chaosom :) Mne v tom mojom chaose najviac vadí práve to, že mám na každom vešiaku cca 5 až 7 vecí a to je hrozne neprehľadnééé

    @Vér - jój, no uprataný ho mám aj ja, ale keďže je zároveň aj preprataný, tak ten poriadok ani nie je vidieť :-)

    @Luc - aj ja dúfam, že raz snáď bude, keď sa dočkám domu, lebo štandardné byty očividne nie sú uspôsobené na základné ženské potreby :o)

    @Jul - veď toto, poskladané veci, na ktorých ostávajú stopy po tom skladaní, a najmä to vyťahovanie, keď dolujem tričko, na ktorom je tridsať ďalších tričiek, ach jaj :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mam akurat tak obrovsky roll door absolutne preplneny vecami:) ale stale si hovorim ze ked raz budem velka budem mat taky satnik ako Paris Hilton:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som raz videla video zo šatníka Mariah Carey, a to bolo teda niečo nenormálne - aspoň mám o čom snívať :)

    OdpovedaťOdstrániť