utorok 22. marca 2011

Jarné lásky

Poďme rovno na to. Jesenné lásky sa celkom vydarili, a filmy boli viac než pozerateľné. Pri Zimných láskach tento verdikt už nie je taký jednoznačný, a žiadna veľká sláva sa nekonala. Čo si budeme hovoriť, ide to s tými filmami dolu kopcom, a poriadnu romantickú komédiu, v ktorej ten humor a romantika naozaj je, aby človek mikroskopom hľadal. Ale ja sa len tak nevzdávam, keďže tento druh tzv. ľahkého filmového žánru užívam ako legálny doping. Keď sme už pri tom, je to zvláštny paradox, že natočiť dobrú ľahkú komédiu musí byť sakra ťažké, keď sa o to pokúšajú mnohí a bez výsledku, hm... Ale ako som spomínala, nevzdávam sa, a skúšam, skúšam, skúšam - a dnes vám prinášam ďalšie tipy. A niektoré filmy som už videla, takže informácie budú z prvej ruky.


  
Toto som videla ako prvé, a v skratke by som to ohodnotila ako - Dá sa. Natalie je síce trochu zvláštna a správa sa na môj vkus až príliš hystericky, ale inak je to milé, príjemné, neiritujúce, v pohode plynúce bez zásadných zádrheľov, aj na Ashtona sa dobre pozerá, no ako som už písala - Dá sa.


 
Toto som videla tiež.  A dá sa ešte viac, než prvý film. Toto bolo iné, zaujímavé, neopozerané (to sa týka aj predstaviteľov), také svojské, milé a sladké, ale sviežim spôsobom. A odohráva sa to v New Yorku, čo je veľký bod k dobru. A bodom k dobru je aj Kate Mara.


No a toto som tiež videla - a neľutujem! Také optimistické, síce s typickým americkým happyend-klišé v štýle "všetko sa dá, stačí len chcieť", ale aj tak sa mi to páčilo, a obdivovala som ten Rachelin drajv. Aj keď, mať takú kolegyňu, tak neviem, neviem :) Však keď uvidíte, pochopíte.


Toto som nevidela, ale videla som Part I, a aj keď absolútne nie som na tieto bláznivé stanú-sa-mi-všetky-šialenosti-aké-si-len-scenáristi-vedia-vymyslieť filmy, aj tak som sa pri tom neskutočne bavila. A tak si pozriem aj Part II. Veď, uvidíme...


Umu Thurman niekedy môžem, a niekedy nemusím. Ale tento film ma zaujal. Ani neviem čím. Tak trochu retro, tak trochu úlet a ešte aj trochu svadby k tomu. Dúfam, že intuícia ma nesklame. 


Jennifer Aniston ide karta. Nakrúca a nakrúca do nemoty, ale zase nemôžem povedať, že by mi to vadilo. Láska na druhý pohľad bola síce poriadna blbosť, ale Zámena ma bavila a aj pri tomto by sa mohlo minimálne celkom fajn prežiť nejaké upršané popoludnie, keď už nič iné.


A toto vyzerá na poriadnu haluz, ale aj také ja rada. Film je vraj na motívy románu Rozum a cit od Jane Austen, spracovaný netradične v latinsko-americkom prevedení. Tak som zvedavá. Diabol nosí Prada to asi nebude, ale zopár hot mexicanos nemôže nikdy uškodiť :)


3 BONUSY
Toto sa ešte len chystá, ale aj ta dávam do pozornosti. Lebo ten Timberlake nie je vôbec zlý, aj keď hlavným lákadlom zostáva aj tak Mila.
 

Toto neviem, či sa chystá, alebo nás to obíde, ale pozerať sa na Gasparda a počúvať tú jeho francúzštinu, to by ste si nemali nechať ujsť. La passion, désir et un beau gosse, oh la lá!
  


A toto by mohlo zaujímať všetky (nielen) fashion blogerky :)


2 komentáre:

  1. strašne sa mi páči plagát k filmu happy thank you...už len kvôli tomu by som si to pozrela.A tiež kvôli NY:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hej, plagat je pekny, ale film tiez :-)

    OdpovedaťOdstrániť