piatok 4. decembra 2009

Prišli dobré správy


Je naozaj veľmi príjemné, keď zistíte, že vaša kniha už dva týždne kraľuje v TOP 10 rebríčku bestsellerov na najznámejšom knižnom portáli www.martinus.sk!
Kniha "Nevidím, nepočujem, milujem" sa umiestnila na 6. mieste a v rebríčku najlepších sa opäť zjavil aj debut "Loviť alebo nebyť". A preto chcem poďakovať všetkým, ktorí za tieto krásne pozície môžu - svojim čitateľom :)
A keď sme už pri čítaní - niečo o knihách, o tom, ako vzniká príbeh, ožívajú postavy a rodia sa hotové stránky románu, si môžete prečítať v Novom čase pre ženy č. 48, kde som sa o tom porozprávala s redaktorkou Barborkou Novákovou.
A čo je ešte nové? Krst "Nevidím, nepočujem, milujem" sa vydaril, stretla som sa s priateľmi, známymi, a veľmi príjemne nás všetkých prekvapili aj moderátorka a krstná mama - Kristínka Farkašová a Zdenka Predná, ktoré zaželali knihe mnoho úspechov a nám ženám mnoho lásky nielen na stránkach kníh. Spolu sme podporili OZ Pes v núdzi, a možno pomohli zmeniť osudy opustených psíkov, ktoré nám ležia na srdci nielen v tomto emotívnom predvianočnom čase. A okrem toho sa ešte podieľam na prekvapení, ktoré sa chystá pre všetky zamilované čitateľky a budúce nevesty už čoskoro...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára